Autor: 021.rs

Novi Sad
20.11.2019.
08:00 > 08:14
Osamdesetšestogodišnji pešak teško je povređen kada je na njega naleteo automobil juče oko 18 časova u Petrovaradinu, na putu ka Sremskim Karlovcima kod Tekija.
  • Sava

    20.11.2019 13:06
    BG pashalook
    Nije to nista, u Bg mesec Dana nisam primetio zmigavac da je neko dao,a kroz grad opusteno voze I preko stotke. Kazu dobri su dosljaci u NS is drugih krajeva, pa dobri su koliko I Pakistanci ,bar sto se kulture u saobracaju tice,a isto vazi I za Bg, teski primitivizam.
  • Telepcan

    20.11.2019 10:11
    za /
    /

    Taj problem sa raskrsnicom Fejes Klare i Cirila i Metodija je stariji i od Crkve i livade koja je tu bila. Kuca na samoj raskrsnici je tik uz sam put i vozaci moraju da udju u raskrsnicu kako bi nekako videli ko dolazi sa strane. Bile su price kako tu treba staviti ili semafor ili crnu tacku, ali od te price nista. Mi koji zivimo u blizini znamo da je raskrsnica problematicna, od malena sam se nagledao vise udesa nego prosecan saobracajac. Nisam siguran koliko bi zaista "crna tacka" tu pomogla, a za semafor je prilicno mala raskrsnica.
  • Dragan Milkov

    20.11.2019 09:52
    Opatijska ulica 5
    Svaki dan divljaju ko da im se zuri na avion. Nema rigoroznog kaznjavanja oduzimanja auta par meseci i zatvorskih kazni. Svaki dan od Bulevara Evrope prema Futoskoj i do grada jedni te isti krse pravila, postave se paralelno na semaforu iako nema 2 trake za levo itd. Ajde Policija oduzimanje automobila kao kod normalnih zemalja.
  • vvv

    20.11.2019 09:14
    bahatost
    Pa kad su svi bahati,pešaci prelaze na crveno,biciklisti pored njihovih staze idu putem gde idu kola,vozači jure-parkiraju se gde hoće......mentalitet ovog naroda nikad se neće promeniti.
  • nula

    20.11.2019 08:41
    nismo mi za svet
    Čobanska nacija, svaki dan neki pešak zgažen i slično......kultura vožnje-NULA!!!
  • Hm

    20.11.2019 08:35
    Tu kod Tekija, kad primete da nema patrole, već kod pumpe svi daju gas do 80 km/h. Sa druge strane, uopšte nema nikakvih staza za pešake, pa često hodaju pored puta, a noću ih je teško videti jer nije osvetljeno. Znajući to, vozači bi trebalo da prilagode brzinu i budu na oprezu. Meni se par puta desilo i kod Zanoša da pešaci izlete na put, strah nikom normalnom nije prijatan. Ako je dozvoljen saobraćaj za pešake i bicikliste, mora se napraviti staza odvojena za iste. Ipak je to put sa ograničenjem do 80 km/h što često bude i malo preko toga. Smanjenje propusnosti saobraćaja smanjenjem dozvoljene brzine na tom putu zbog sigurnosti nije dobra opcija. Stvarale bi se opasne gužve.
  • /

    20.11.2019 08:29
    /
    preskocen je jos jedan udes kod crkve na telepu.
    toliko su cesti da ih vise ne vredi izvestavati

    ta crkva bas nesto ne obavlja posao semafora kako treba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna